X
تبلیغات
دوستدار سلامت
دوستدار سلامت
گزيده هاي از استاد خدادادي 
قالب وبلاگ

پنير

پنير را صبح نخوريد و شب پنير ليقوان كم نمك بخوريد با نان و سبزي چند گردو و چند خرما (خوردن پنير به تنهائي از نظر شرع مكرو مي باشد .)

مفيد براي:1- كم خوني 2-ساييدگي استخوان 3- پوكي استخوان

[ پنجشنبه بیست و هفتم تیر 1387 ] [ 17:26 ] [ جواد ] [ ]

چاي مفيد:

چاي به:

به را رنده درشت مي كنيم سپس رنده شده به را مقابل( آفتاب - شوفاژ - بخاري - باد – پنكه)خشك مي كنيم. وقتي خشك شد آنرا در ماهيتابه مقداري تفت(بدون روغن)مي دهيم تا به رنگ قهوه اي شود. سپس آنرا در كيسه پارچه اي يا كاغذي يا شيشه ريخته دو قاشق را در قوري چيني و روي آن دو ليوان آب جوش ريخته بمدت نيم ساعت روي كتري يا سماور مي گذاريم دم بكشد . وقتي ته نشين شد و دم كشيد همراه با آب ليمو ترش يا خرما ويا عسل ميل كنيد.

چاي بقيه ميوه ها مثل:سيب – هلو – گلابي وغيره نيز به همين روش تهيه مي شود.


[ پنجشنبه بیست و هفتم تیر 1387 ] [ 17:24 ] [ جواد ] [ ]

مضرات مصرف چاي زياد 5 تا 6 ليوان در روز

بدليل از بين بردن آهن فريتين خون آنها بالا رفته كبد مخواهد كمبود آهن را جبران كند پس از آهن ذخيره استفاده كرده و فريتين خون روي 300 يا400 مي رود.(ادويه تند يا كاري)

1- دچار بيماري قلبي مي شويد.

2- ساييدگي استخوان

3- ديسك كمر

4- فتخ ديسك

5- سنگهاي كليوي

6- تومورهاي مغزي

7- كم خوني

8- سرطانزا(سرطان مري 5 تا 6 ليوان چاي داغ در روز)

9- عرق كردن زياد(كف دست – زير بغل – كف پا)

[ پنجشنبه بیست و هفتم تیر 1387 ] [ 17:21 ] [ جواد ] [ ]

 مضرات مصرف جوش شيرين(بيكربنات سديم):

1- كم خوني(كساني كه نان زياد مي خورند كه در آن جوش شيرين استفاده شده باشد).

[ پنجشنبه بیست و هفتم تیر 1387 ] [ 17:20 ] [ جواد ] [ ]

 مضرات مصرف پيتزا و سوسيس و كالباس:

1- تومور مغزي

2- ترس و كابوس در خواب

3- سنگيني معده همراه با كسالت

[ پنجشنبه بیست و هفتم تیر 1387 ] [ 17:19 ] [ جواد ] [ ]

مضرات مصرف شكلات و شيريني قنادي:

1- ضد ويتامين B (موثر در سلامتي و نشاط پوست)است بدين صورت كه با توليد زياد الكل در روده بزرگ مقدار ويتامين B توليد شده در روده بزرگ را كم مي كند و يا از بين مي برد و دچار سردرد مي شويد.

2- دچار كيست تخمدان در خانمها مي شود.(جهت درمان رژيم 15روزه)

3- اگر گلو درد داشته باشيد درد بيشتر مي شود.

4- نازايي

[ پنجشنبه بیست و هفتم تیر 1387 ] [ 17:18 ] [ جواد ] [ ]

طرز تشخيص عسل خوب:

1- وقتي در ظرف شيشه اي ريخته شود پر از حباب مي شود.

2- شكرك مي زند زيرا در آن از 12 تا 22 درصد آب است كه آنزيم(امپيلار) موجود در عسل آب آنرا به شكرك تبديل مي كند.

توجه : اگر عسل حرارت زياد ببيند(بالاتر از 63 درجه سانتيگراد) آنزيمي(متيل فورفورايد) در آن توليد مي شود كه خيلي خطرناك است.

براي شل شدن عسل ظرف آنرا در آب گرم بگذاريد.

[ پنجشنبه بیست و هفتم تیر 1387 ] [ 17:17 ] [ جواد ] [ ]
خورش قرمه سبزي :

مواد لازم :

لوبيا قرمز : 1 ليوان
قارچ : اليوان خرد شده
پياز متوسط : 1 عدد
سبزي قرمه اي پاك شده : 1 كيلو
روغن مايع : 8 قاشق غذا خوري
ليمو عماني مغز شده : 4 قاشق غذا خوري
دارچين و رعفران و زيره ي سياه از هر كدام : نصف قاشق غذا خوري
نمك و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهيه :

لوبيا را كه از شب قبل خيس داده ايد روي حرارت بگذاريد تا بپزد بطوري كه پس از پخته شدن آب آن كشيده شود. سپس سبزي قرمه و پياز و قارچ را خرد كنيد و به همراه چند ليوان آب در ظرف مناسبي بگذاريد تا جوش آبد . شعله را كم كنيد و لوبيا و نمك و فلفل و ادويه جات به جز زعفران را به خورش اضافه كنيد و بگذاريد با حرارت ملايم به آرامي جوش آيد و بپزد . پس از پختن ليمو عماني و زعفران را به غذا اضافه كنيد و آن را هم بزنيد. سپس روغن زيتون را روي خورش بريزيد و حرارات را كم كنيد تا خورش خوب جا بيفتتد و روغن تمام سطح آن را بپوشاند .
اين مقدار غذا براي 5 تا 6 نفر كافي است .
(از مجموعه ي ارمغان سلامتي)
[ پنجشنبه بیست و هفتم تیر 1387 ] [ 17:1 ] [ جواد ] [ ]

انواع ريشه ها و مزاج آن ها

 

ريشه ها بهترين و بيش ترين املاح و مواد معدني را در بر دارند و بهترين و صحيح ترين روش استفاده آنها در درجه اول به صورت خام و در درجه ي دوم پختن به روش بخارپز است.

 

ريشه ها  نوع مزاج    

شلغم

ترب سياه

ترب سفيد

پياز

سير

سيب زميني

سيب زميني ترشي

هويج فرنگي

زردك

شقاقل(هويج بياباني)

كلم قمري

موسير

چغندر قرمز

چغندر قند

 

 

گرم و تر

گرم و خشك

گرم و خشك

گرم و خشك

گرم و خشك

سرد و تر

كمي گرم و تر

گرم و تر

گرم و تر

گرم و تر

گرم و تر

گرم و خشك

معتدل و كمي گرم

معتدل و كمي گرم

 

[ یکشنبه بیست و سوم تیر 1387 ] [ 16:25 ] [ جواد ] [ ]

انواع مغزهاي گياهي و مزاجها:

آجيل ها مانند بادام - گردو -فندق – پسته – و ...منبع غني پروتئين ها – ويتامين ها و ديگر مواد لازم براي بدن انسان مثل املاح معدني هستند مغزها مخصوصا گردو – بادام – فندوق و پسته حاوي 20 نوع پروتئين هستند . باستفاده ي معقول از
آنها نياز هاي بدن ما مرتفع مي شود و دچار كمبود نخواهيم شد . آجيل ها انرژي زيادي در بدن انسان توليد مي كنند.


مغزهاي گياهي                                                       مزاج

بادام هندي

گردو

بادام درختي

پسته

گرم و خشك

گرم و خشك

كمي گرم خشك

گرم خشك

فندق

گرم خشك

نارگيل

گرم خشك

بادام زميني

گرم و تر

بادام كوهي

گرم خشك

بنه (پسته كوهي)

گرم خشك

كنجد

گرم و تر

بلوط

سرد و خشك

بذر قهوه اي

گرم خشك

بذر سياه

گرم خشك

شاه بلوط

سرد و خشك

خشخاش

سرد و خشك

شاه دانه

گرم خشك

تخمه آفتابگردان

گرم و تر

تخمه كدو

سرد و تر

تخمه خربزه

گرم و تر

تخمه طالبي

گرم و تر

تخمه گرمك

سرد و تر

تخمه دست انبوه

گرم و تر

چلغوز(نوعي آجيل)

خيلي گرم و خشك

انچوچك (دانه نوعي گلابي وحشي)

معتدل

[ پنجشنبه بیستم تیر 1387 ] [ 18:33 ] [ جواد ] [ ]

انواع حبوبات و مزاجهاي آن :

 

حبوبات و غلات                                                نوع مزاج

نخود سفيد

گرم و خشك

نخود سياه

گرم و خشك

لوبيا سفيد

كمي گرم و تر

لوبيا چيتي

گرم و تر

لوبيا قرمز كوچك

گرم و تر

لوبيا قرمز درشت

گرم و تر

لوبيا چشم بلبلي

كمي گرم و تر

لوبيا كشاورزي(كپسولي)

كمي گرم و خشك

عدس

سرد و خشك

دال عدس

گرم و خشك

گندم

گرم و تر

جو

سرد و تر

چاودار(جوي دوسر)

معتدل

ماش

سرد و خشك

لپه

سرد و خشك

لوبيا سويا

گرم و تر

برنج

سر و تر

ارزن

سرد و خشك

ذرت

سرد و خشك

لوبياچيتي مخصوص

گرم و تر

باقالا

سرد و تر

نخود فرنگي

سرد و تر

سنگك

سرد و خشك

[ دوشنبه هفدهم تیر 1387 ] [ 19:12 ] [ جواد ] [ ]

مزاجها

مزاج با خوردن غذا تغير مي كند

 صفرا(اخلاط اربعه)

ترشحات كبد رنگ آن زرد كه جزو آتش بوده گرم و خشك است و گرما زياد توليد مي كند وph~8.5 است.

 بيماري صفرا

كساني كه صفرا زياد توليد مي كنند - سر درد – شقيقه نبض ميزند -زردي سفيدي چشم – سياهي رفتن چشم – سرگيجه - طعم دهانشان تلخ شده – تشنگي – ترش كردن گلو وقتي صفرا داخل معده بيايد – سوزش جگر زير دنده راست آنها خيلي گرم است و حداقل دو درجه تب دارند و لبهاي آنها دچار خشكي و ترك بوده و پوست سرشان ترك خورده و مي سوزد و بعنوان شوره بيرون مي آيد و حتي ريشه مژه و دور پلك سوخته و پوسته پوسته مي شود – پوست زبر – رنگ ادرار زرد تيره – وجود لكه سفيد و قهوه اي در پوست – موها تكه تكه مي ريزد و در آخر ابرو ميريزد – علاقه زياد به آب يخ و يخ – تند خو بهانه گير – ديدن خواب هولناك افتادن از بلندي جنگ و ستيز .

علت:

غذاهاي چرب و شيرين صفرا را زياد مي كند.

غذاي مضر براي صفرا مزاج ها:

پرخوري – بعد از غذاي مختصر دوباره غذا خوردن – آش رشته – ماكاروني – سير (مطلقا نخوريد مزاج كبد گرم و تر است و سير تبديل به آتش شده و بيمار حالش بد مي شود)-شيريني

  

درمان :

انار و شاتوت بهترين دارو است – زرشك – تمشك – زردآلو – هلو – خيار – كاهو – هويج – روغن زيتون – كنجد – سيب – گلابي – سوپ جو – كدو خورشتي – خوراك قارچ – كدو حلوايي – اسفناج – گشنيز – نخود فرنگي – عدس - ماش - جو دو سر – ليمو عماني

 سودا (اخلاط اربعه)

سرد و خشك از جنس خاك ورسوب خون است و PH=6 است و در طحال توليد مي شود و طحال را فعال مي كند. (PH خون بايد بالاي 7 باشد و اگر به 7 برسد به حالت اغماء و غش مي رود) اگر سودا زياد شود طعم دهان شور مي شود – بوي عفونت دهان و كابوس مي بيند و دچار افسردگي و خستگي – خود خوري – فكر زياد بدون آنكه بداند – لاغري – بي نشاطي – يبوست شديد هفته اي يك بار– مدفوع قيري و سياه – سوزش هنگام دفع ادرار – ادرار تيره خاكستري مي شود – حالت تهوع– حس تاريكي چشم و شب كوري – تيرگي رنگ پوست و صورت – سوزش معده– خارش زياد بدن وترك خوردن پوست – قلنچ معده

علت:غذا هاي مانده و بيات و شور و نمك سود سودا را زياد مي كند.

غذاي مضر براي سودا مزاج ها:

عدس - نوشابه با غذا - ماهي دودي – غذاي مانده و بيات – نمك سود – خيار شور – گوشت پير(رنگ قرمز تيره) – پنير - نبايد بخورند.

درمان:

خوردن غذاي گرم و تر – ملين – سوپ جو(با پاچه گوسفند – كمي زنجبيل – زعفران) بعد از سلامتي عسل و قدومه شيرازي مرتب استفاده كنيد – توت – انجير – خرما – كشمش – هل – دارچين – زيره – زعفران

با آب گرم طهارت كنند.

 بلغم (اخلاط اربعه)

بدن عليه خودش انقلاب مي كند و رماتيسم مفصلي مي آورد .مثل كشك و آب يا سفيده تخم مرغ است ومربوط به سيستم لنفاوي يا سيستم ايمني يا دفاعي بدن است.از جنس آب وسرد و تر است و كساني كه سردي زياد بخورند(ماست پنير ترشي) بلغم فعال مي شود. وزير چشم پف كرده - مزه دهانشان ترش مي شود – پوست شل و ول و سفيد و آبكي مي شود – پوست مقطعي سفيد مي شود(برص) و موها زود سفيد مي شود وريزش مو زودتر از موعد – لك قهوه اي در سفيدي چشم و سردي دست وپا و پا درد و زانو درد – لرزش دست و پا(پاركينسون)دير هضم شدن غذا – درد معده – تنگي نفس موقع خوردن غذا - قلنج مي كنند و دوست دارند ماساژ بدهند و درد كمر و بين شانه ها و گرفتگي ماهيچه پشت گردن - كسل و خواب آلود – جاري شدن آب از دهان در خواب – دچار تپش قلب وقتي از خواب بيدار مي شود - رقيق بودن آب بيني – ترشح بيني – سرفه زياد - فراموشي – دفع ادرار زياد همراه با فشار زياد ترشح مي شود و ضعف مثانه و PH آن كمتر از 6 است.

علت:غذاهاي لبنيات و ترشي و سركه بلغم را زياد مي كند.

غذاي مضر براي بلغمي مزاج ها:

لبنيات – ترشي – ليته – شور – سيب زميني – عدس – قارچ – گوشت گاو و گوساله – گوشت سفيد(براي رماتيسمي ها بد بوده و درد را زياد مي كند)- چاي – قهوه – نسكافه – ميوه ترش و كال – نارنگي – كيوي – گرمك(سرد است) – خيار پوست كنده – ليمو شيرين – سوپ جو با زنجبيل .

درمان:

گوشت (شتر – گوسفند - كبوتر – سار – گنجشك) – ادويه جات (هل – دارچين – زنجبيل – زيره – زعفران – زنيا – سرنجان – خولنجان – سير- موسير - خردل )- سبزيجات(كرفس – نعناع – ريحان – جعفري – ترخون – مرزه) - كلم – مارچوبه – هويج - كدوحلوايي - ليمو ترش – گندم – نخود – گردو هندي – قدومه شيرازي

 خون (اخلاط اربعه)

از جنس هوا و گرم وتر است وبراي رساندن غذا واكسيژن به سلولها است.و اگر زياد شود مزه دهان شيرين مي شود سر سنگين شده انگار در سر چيزي است – خميازه – چرت زدن – كم حواس –كش آمدن آب دهان – زبان قرمز مي شود مثل آنكه رب انار يا زرشك خورده باشد و بدن دچار خارش و دمل و جوش ريز بيشتر در پيشاني پشت گردن بين كتف شده از لثه خون مي آيد و مضطرب

علت:

پرخوري وخوردن بيش از حد خون را زياد مي كند.

 غذاي مضر براي دمدمي مزاج ها:

پر خوري - بادنجان – غذاي نشاسته اي – آب يخ –شيريني - غذاي ممنوعه

درمان:

ناشتا (خاك شير - بارهنگ – تخم ريحان – تخم مل – قدونه شيرازي – بالنگو – اسفرزه) يكي از اينها را در آب بريزيد حجمش زياد مي شود و بخوريد حركات دودي روده را زياد كرده و روده براحتي كار مي كند – استفاده از ترشي طبيعي فصل ( شاتوت - زرشك – ليمو ترش – آب نارنج – مركبات ) – سوپ جو – نان جو - سالاد با روغن زيتون و آب ليمو قبل از غذا – جوانه ها – سبزي – ميوه

 طبايع

1- سرد(اسيدي)

2- گرم(بازي)

3- معتدل(خنثي)

طبع تغير ناپذير بوده و از پدر و مادر ارث(شرايط اقليمي تغذيه) مي رسد و در بدن حالتي به وجود مي آورد كه گرايش به حالت اسيدي يا بازي بوجود مي آورد.

اكثر مردم طبع سرد دارند و طبع اكثر اروپائيان سرد است.

طبع اندامها:مغز سرد و تر است بهمين خاطر گنجايش دارد – استخوان سرد و خشك است – قلب گرم و تر – كبد گرم و تر – كليه گرم و تر است.

 

راه تشخيص طبع :

طبع معتدل:

افرادي كه ماست – ترشي – خرما – عسل بخورند و دچار هيچ ناراحتي نشوند طبع معتدل دارند.

خصوصيات:

گرمي و سردي را زياد احساس نمي كند. و اگر رعايت نكنند ناگهان دچار بيماري مي شوند.

 

طبع گرم:

اگر شيريني بخوريد مثل خرما و بدنتان جوش بزند و عصبي شده وبدن عرق كند و شب از گرماي بدن بايد بدون پتو بخوابيد طبعتان گرم است.

خصوصيات:

آدمهاي خوش مشرب – زود جوش – زود عصبي مي شوند – تحرك زياد – خواب كم نسبت به بقيه افراد و اگر رعايت نكنند دچار بيماريهاي پوستي و كبدي و اعصاب و روان مي شوند.

 

طبع سرد:

اگر دو شب پشت سر هم كته با ماست بخوريد صبح زود نتوانيد از خواب بيدار شويد و زير چشم شما پف كند وبدن ورم كند و كسل باشيد ودهانتان اكثرا مزه شوري بدهد طبعتان سرد است.

و اگر آب نارنج بخورند فوق العاده فشارشان پايين آمده و ممكن است عدم تعادل و سرگيجه بگيرند ويا بحالت اغما بروند.

نبايد سردي بخورد زيرا جنون آني به او دست مي دهد يعني اگر كشك زياد خورد بايد چند قاشق عسل بخورد تا متعادل شود.

خصوصيات:

آدمهاي بي خيال – خوشگذران – خواب آلود – كسل – استعداد چاقي زياد در بعضي حتي با خوردن آب و اگر رعايت نكنند دچار MS – ALS – صرع – پاركينسون – رماتيسم – برص – ريزش مو – سفيد شدن بيش از حد مو

 درمان:

اگر طبع غذايتان گرم بود آنرا با غذاي طبع سرد مخلوط كنيد تا متعادل شود بعد ميل كنيد.

مثل:كشك بادنجان كشك كه سرد و تر است با بادنجان كه گرم و خشك است مخلوط شود متعادل مي شود.

اشتباه: ماهي و ماست ماهي طبع سرد دارد و ماست نيز سرد است پس انسان فلج مي شود و اگر صرعي باشد همان موقع غش مي كند.زيرا اسيد بالا مي رود مغز يخ مي كند و خود مغز هم طبع سرد دارد.

[ دوشنبه هفدهم تیر 1387 ] [ 19:11 ] [ جواد ] [ ]

سس ارده

مواد لازم :

روغن مايع : نصف ليوان

ارده : 3 قاشق غذا خوري

ليمو ترش تازه نصف استكان

سركه سيب 3 قاشق غذا خوري

سير 1 حبه

فلفل قرمز يك چهارم قاشق

نمك به مقدار كم

پونه كوهي 1 قاشق مربا خوري

طرز تهيه :

تمام موارد را در مخلوط كن كاملا مخلوط كنيد تا خوب قوام يابند . اين سس را مي توان به همراه غذاهايي مانند فلافل و كتلت مصرف كرد

[ دوشنبه هفدهم تیر 1387 ] [ 6:8 ] [ جواد ] [ ]

خوراك حبوبات :

 

مواد لازم :

 

نخود : 1 پيمانه

گندم با پوست : 1 پيمانه

عدس : نصف پيمانه

ماش : نصف پيمانه

لوبيا چيتي :نصف پيمانه

جو پوست كنده : نصف پيمانه

پياز متوسط :1عدد

گوجه فرنگي متوسط :2عدد

روغن مايع :2 الي3 قاشق غذا خوري

نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين و زيره ي سياه : به مقدار لازم

ليمو ترش تازه : به مقدار لازم

 

طرز تهيه :

تمام حبوبات را به همراه گندم جو از شب قبل خيس دهيد و با همان آب روي حرارت بگذاريد تا بجوشد . پس از يك جوش خوردن حرارت را كم و پياز خلال شده را اضافه كنيد و اجازه دهيد حبوبات به آرامي بپزد . سپس گوجه فرنگي را پوست بكنيد و رنده كنيد و به همراه نمك و ادويه جات به حبوبات پخته شده بيفزاييد واجازه دهيد غذا غذا كاملا جا بيفتد و لعاب دهد . غذا را درظرف مناسبي بكشيد و روغن و ليمو ترش تازه به آن اضافه كنيد .

خوراك حبوبات از ارزش غذائي فوق العاده اي برخوردار است .

اين مقدار غذا براي 3 الي 4 نفر كافي است .

[ دوشنبه هفدهم تیر 1387 ] [ 5:53 ] [ جواد ] [ ]

راههاي آرامش قلب

اولين راه ذكر خداوند ميباشد علي بذكرا... تطمئن القلوب .

دومين مايه آرامش زن است .

سومين مايه آرامش تاريكي شب مي باشد .

بدن انسان از هفتادو پنج ترليون سلول تشكيل شده كه 1- - آن در خون انسان است و هر چهار ماه يكبار اين خون عوض مي شود پس بنگريد به غذاهاي خود كه آيا مي توانيد با خوردن غذاهاي مناسب خون خود را هر چهار ماه يكبار عوض كرده يا با خوردن غذاهاي ممنوعه دچار كم خوني شويد .

[ یکشنبه شانزدهم تیر 1387 ] [ 15:48 ] [ جواد ] [ ]

جوش شيرين يا بي كربنات سديم

عامل مهم آن كم خوني بوده و كساني كه نان زياد مصرف ميكنند دچار كم خوني مي شوند اگر نان بعد از گذشت يكروز راحت از هم جدا شود آن نان جوش ندارد در غير اين صورت جوش دارد .

[ یکشنبه شانزدهم تیر 1387 ] [ 15:47 ] [ جواد ] [ ]

بيسكوئيت

بيسكوئيت موادي همچون كربنات آمونيوم و بگين پودر دارد كه كربونات آمونيوم از ادرار انسان كه آمونياك دارد به اضافه coc تهيه ميشود و به غير از بيسكوئيت به سوسيس و كالباس نيز اضافه ميشود .

[ یکشنبه شانزدهم تیر 1387 ] [ 15:46 ] [ جواد ] [ ]

مضرات رُب

رب چه بازاري و چه خانگي اسيدات سديم داشته و باعث كندي ذهن و شعور مي شود .

[ یکشنبه شانزدهم تیر 1387 ] [ 15:45 ] [ جواد ] [ ]

مضرات نوشابه

بنزوئات سديم را به نوشابه اضافه مي كنند تا گاز co2 نگهداري شود كه اين گاز براي اتحاق حريق استفاده مي شود و ديگر عوارض نوشابه قندهاي راست گرا و مواد رنگي مجاز مي باشد .

[ یکشنبه شانزدهم تیر 1387 ] [ 15:44 ] [ جواد ] [ ]

غذاهاي كنسرو شده

امروزه آلوده ترين چيزي كه ما مصرف مي كنيم افزودنيهائي است كه به كنسرو اضافه ميشود به نام e.d.t.a اتيلين ، ديامين ، تترااسيديك ، اسيد مي باشد كه از فاسد شدن مواد غذائي جلوگيري مي كند و باعث كم خوني مي شود .

[ یکشنبه شانزدهم تیر 1387 ] [ 15:43 ] [ جواد ] [ ]

بهترين راه جلوگيري از عفونت

نخوردن غذاهاي ممنوعه و خوردن 3 الي7روز(آب خنك و عسل و ليمو ترش تازه )و در طول روز 3 حبه سير را بدون غذاهاي روزانه مصرف كرده تا تمام عفونتهاي بدن از بين برود . توجه داشته باشيد كه هيچ گونه غذايي در طول اين هفت روز مصرف نشود .

 

[ جمعه چهاردهم تیر 1387 ] [ 12:18 ] [ جواد ] [ ]

 

داروهاي طبيعي ضد انگل

دانه تمام ميوهجات ضد انگل ميباشد و كساني كه انگل دارند شب مغز تخمه كدو تنبل را خام بخورند و صبح تمام آنها دفع ميشود.

[ جمعه چهاردهم تیر 1387 ] [ 12:17 ] [ جواد ] [ ]

علت آلرژي

غذاهايي كه بر خلاف فطرت و غريزه بدن مصرف شود باعث آلرژي مي شود و در مواقع مراجعه به پزشك آنتي هيستا مين تجويز مي شود كه براي بدن مضر مي باشد .

[ جمعه چهاردهم تیر 1387 ] [ 12:16 ] [ جواد ] [ ]

جلوگيري از عصبي شدن

1- خوردن غذاهاي گياهي و نخوردن غذاهاي تبليغاتي و ممنوعه

2- خوردن آلو بخارا براي جلوگيري از يبوست .

3- نخوردن ماست .

[ جمعه چهاردهم تیر 1387 ] [ 12:12 ] [ جواد ] [ ]

جوشهاي سر سياه

صورت را با صابون بادام شسته و بعد با خمير جو (مقداري آرد جو با مقداري آب مخلوط كنيد ) ماسك صورت كرده و بگذاريد به مدت 20 دقيقه روي صورت بماند .

[ جمعه چهاردهم تیر 1387 ] [ 12:7 ] [ جواد ] [ ]

كرم پوست طبيعي

سعي كنيد از كرمهاي بازاري استفاده نكنيد براي اينكه در طولاني مدت حساسيت بوجود آورده و باعث چين و چروك و در پايان جراحي صورت ميباشد پس به جاي استفاده از كرمهاي بازاري صورت را با صابون بادام شسته  و كمي  عسل را با يك عدد ليمو ترش تازه حل كرده و روي صورت ماساژ داده و بگذاريد نيم ساعت روي صورت باشد و همان لحظه بايد مصرف شود تا ويتامينهاي داخل ليمو ترش از بين نرود .

[ جمعه چهاردهم تیر 1387 ] [ 12:6 ] [ جواد ] [ ]

صابون ها

سعي كنيد از صابونهاي رنگي و بازاري استفاده نكنيد كه باعث حساسيت هاي پوستي مي شود و در عوض از صابونهاي پي ، زيتون و بادام استفاده كنيد .

[ جمعه چهاردهم تیر 1387 ] [ 12:5 ] [ جواد ] [ ]

خرما

در قران بيش از بيست بار كلمه خرما آمده است و داراي ويتامين D  ميباشد و خوردن روزانه 3 الي 5 عدد خرما با كشك و گردو مفيد مي باشد .

[ جمعه چهاردهم تیر 1387 ] [ 12:4 ] [ جواد ] [ ]

مضرات غذاهاي زودپز شده

حرارت و فشار بالا باعث له شدن مواد داخل زودپز شده كه مواد از هم متلاشي شده و همين باعث سرطان مي شود .
[ جمعه چهاردهم تیر 1387 ] [ 12:3 ] [ جواد ] [ ]

عامل بیماری وسواس نرسیدن ویتامینها و املاح معدنی و پروتئینها و قندها از طریق مواد غذایی به بدن می باشد و سعی شود میوه ها را به فصل بخورید چون هر فصل بدن انسان به آن میوه احتیاج پیدا می کند و اگر میوه های سردخانه ای که به فصل نمی باشد خورده نشود بهتر می باشد .

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 20:26 ] [ جواد ] [ ]

جلوگیری از ریزش مو ، موخوره ، لاغری و عصبی شدن و داشتن پوست شاداب:

100 گرم مغز بادام را داخل آب خیلی سرد ریخته و بعد از 5 دقیقه آب سرد را ریخته و سریع آب گرم را به مدت 3 دقیقه جایگزین آب سرد کرده و پوست آن را جدا کنید بعد با 3 لیوان آب خنک + 3 قاشق غذاخوری عسل به مدت 5 الی 10 دقیقه مخلوط کرده و آرام آرام یک لیوان را به مدت 3 دقیقه میل نمائید و این معجون را روزانه 2 الی 3 لیوان مصرف نمائید . مواد معدنی بدن که کم می شود انسان عصبی می شود که با خوردن این معجون مسئله حل می شود .

 

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 20:25 ] [ جواد ] [ ]

قندها :

انسان باید قندهای طبیعی مصرف کند مثل عسل ، خرما ، توت ، کشمش ، انجیر و مویز .

قندی داخل مویز و کشمش است که نزدیک به شیر مادر می باشد و برای رشد بچه ها مفید می باشد جهت شادی و راحتی اعصاب و حتی کسانی که اسپرم کم و ضعیفی دارند هر شب مویز و انگور مصرف کنند .

ابو علی سینا می گوید برای ضعف جنسی, انگور را چیده بگذارید پلاسیده شده و مصرف کنید زیرا انگور پلاسیده قند بیشتری دارد و غذای اسپرم ها قند انگور می باشد .

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 20:22 ] [ جواد ] [ ]

کسانی که غذای روزمره شان زیتون و انجیر باشد هیچ موقع دچار بیماری گوارشی نمی شوند و هیچ گاه دچار بیماری امفاکتوس نمی شوند و انجیر قند بالایی دارد و از افت قند جلوگیری می کند هسته های انجیر از یبوست جلوگیری کرده و در نهایت حرکات دودی روده را انجام می دهد و کسانی که حرکات دودی آنها کم شود دچار بیماری کولیت یا قولنج روده می شوند که یکی از عوامل آن خوردن آب یخ ، نوشابه و ماست با غذا می باشد . با خوردن سبزیجات و میوه جات خام و نخوردن گوشت کولیت درمان می شود .

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 20:21 ] [ جواد ] [ ]

دلائل طب قرآنی

۱- وَلَا رَطْبٍ وَ لَا يَابِسٍ اِلّا فِي كِتَابٍ مُبينٍ . ( انعام ۵۹ ) .
۲- وَ نَزّلنَا عَلَيكَ الكِتَابَ تِبيَاناً لِكُلِ شَي هُدي و رَحْمَة وَ بُشْرَي لِلْمُسْلِمِينَ . ( نحل ۸۹) .
۳- وجود ۱۶۰ آيه در مورد تغذيه در قرآن كريم .
۴- وجود چهار كلمه‌ فلينظر در قرآن كريم .
۵- اختصاص دو كلمه فلينظر به غذاي انسان .
۶- وجود چهار كلمه شفا در قرآن .
۷- شِفا يعني درمان، بهبودي و سلامتي.
۸- شَفا يعني بيماري و كسالت و از دست دادن سلامتي.
۹- اختصاص شفا به يكي از مواد غذائي ( عسل ).
۱۰- اختصاص شفا به قرآن در سه مورد ديكر .
۱۱- بدون غذا زندگي و ادامه حيات مفهومي ندارد = مرگ .
۱۲- غذاي انسان داروي او و داروي او غذايش بايد باشد .
۱۳- نوع تغذيه در رفتار و اعمال انسان تاثير بسزائي دارد .
۱۴- از اهميت غذا اين كه در زندگي اخروي به انسان آن را به عنوان پاداش مي دهند

توضيح چهارده مورد فوق

۱- هيچ تر و خشكي نيست كه در قرآن نباشد، اين آيه جامع و كامل بودن اين كتاب را ميرساند و بيان كننده كليه امورات زندگي و هر چيزي كه در زندگي انسان به آن نياز پيدا مي كند. اين آيه يكي از معجزات بزرگ الهي در قرآن كريم است. (دقت شود).

۲- خداوند متعال كتابي را براي ما انسانها فرستاد كه بيان كننده تمام مطالب در كليه زمينه ها است، علاوه بر آن مايه هدايت و رحمت و بشارت براي كل مسلمين بوده و در صورت درك و فهم اين كتاب و بكار گيري آن به سعادت و سلامت و موفقيت عظيمي خواهند رسيد.

۳- وجود (۱۶۰ ) آيه در زمينه غذا، اهميت غذا را مي رساند كه خداوند متعال چقدر به انسان ارزش قائل است و چقدر به سلامت و سعادت او علاقمند است.

۴- چهار كلمه فلينظر در قرآن كريم نشان دهنده اهميت موضوع است كه معمولاَ ما مسلمين از اين نكات با عظمت هشداري بي بهره ايم! چرا در مورد قرآن تفكر و تدبر نداريم.

توجه : فلينظر از نظر دستوري فعل امر بوده و انسان را ملزم به تحقيق و تدبر دراين زمينه مي كند.
دو مورد از فلينظرها را خداوند به غذاي انسان اختصاص داده است. (دقت شود).

الف : يك مورد به نوع غذاي انسان اختصاص داده شده است. (سوره مباركه عبس آيه ۲۴).
ب : يك مورد به كيفيت غذاي انسان اختصاص داده شده است. (سوره مباركه كهف آيه ۱۹).
ج : يك مورد به خلقت انسان اختصاص داده شده است. (سوره مباركه ‌طارق آيه ۵).
د : يك مورد به اعمال انسان اختصاص داده شده است. (سوره مباركه حج آيه‌ ۱۵).

از اين چهار كلمه فرمول رياضي زير بدست مي آيد:

( خلقت انسان + اعمال انسان = غذاي انسان )

نتيجه:
الف :
اختصاص كلمه فلينظر دو بار به غذاي انسان نشانگر اهميت بالاي غذا ست!
ب :
در صورت حذف غذا، خلقت مفهوم خود را از دست خواهد داد!
ج :
غذاي انسان برابر با خلقت و اعمال اوست!

۵- در قرآن كريم چهار بار كلمه شفا بيان شده است .
الف : سوره مباركه آل عمران آيه ‌۱۰۳
ب : سوره مباركه‌ توبه آيه‌ ۱۰۹
ج : سوره ‌مباركه اسراء آيه ۸۲
د : سوره مباركه نحل آيه ۶۹

نتيجه:
اختصاص شفا به مواد غذائي مانند عسل كه حقيقتاً جاي تامل و بررسي است.
اختصاص سه مورد ديگر به قرآن كه در واقع ِشفا به اين چهار مورد است.
(غذا و كلام الهي است).
حقيقتاَ براي هيچ موجودي زندگي بدون غذا ممكن نيست. بدون غذا امكان ادامه حيات امر محالي است.

۶- در حقيقت غذاي انسان داروي اوست و داروي او غذاي اوست!
در جهان خلقت مي بينيم و پر واضح است كه حيواناتي كه در نقاط مختلف جهان زندگي مي كنند نياز به دارو ندارند و معمولاَ بيمار نمي شوند.

توجه:
همه موجودات در جهان هستي طبق غريزه و فطرت خود غذا مي خورند. به جز انسان كه از غريزه و فطرت خود عدول مي كند و هرج و مرج را اشاعه مي دهد. (روم ۳۰)

۷- نوع تغذيه در رفتار و كردار آدمي اثر بسزائي دارد و مي تواند او را سخي و يا شقي كند.
خداوند متعال در اين زمينه بيان زيبائي دارد، كه مي فرمايد:

يَا اَيّهَا الرّسُلِ كُلُوا مِنَ الطّيّبَاتِ وَاعْمَلوا صَالِحاً اني بِمَا تَعْمَلونَ عَليمٌ. ( سوره مباركه مومنون آيه‌ ۵۱).

يا در جاي ديگر خداوند متعال چنين مي فرمايد:

مَيْتَهً اَوْ دَمَاً مَسْفوحاً اَو لَحْمِ خِنزير فَانّه رِجْسٌ. ( سوره‌ مباركه انعام آيه‌ ۱۴۵).

نتيجه: از دو آيه‌ فوق چنين مي گيريم كه غذاي روزمره انسان چقدر در زندگي تاثير بسزائي را دارد!
الف : مي تواند او را سعادتمند كند و به سرچشمه‌ نور و حكمت سوق دهد. (پيامبر اسلام).
ب : همچنين انسان شقي و پليدي ببار آورد. (نوع تغذيه).

۸- خداوند كريم به انسانها در سراي آخرت بر مبناي اعمالي كه انجام داده اند پاداش و جزا مي دهد، از جمله:
به نيكو كاران چنين پاداشي را در نظر گرفته است:

وَ فَاكِهَةٌ مِمّا يَتَخَيّرُونَ . وَ لَحْمِ طَيْرٍ مِمَّا يَشْتَهونَ . وَ حُورٌ عين . كَاَمْثَالِ الّلُولُوِ المَكْنُون . جَزَاٌ بِمَا كَانُوا يَعْمَلونَ . ( سوره مباركه واقعه آيات ۲۰ تا ۲۴).


نتيجه
: در اين آيات مي بينيم كه خداوند عظيم الشان به انسانهاي نيكو كار ابتدا غذا را پاداش مي دهد، سپس نعمتهاي ديگر را ارزاني مي دارد. (دقت شود).
اما خداوند كريم به بد كاران چنين جزائي را مي دهد .

لَآكِلُونَ مِنْ شَجَرٍ مِنْ زُقّوم. (سوره مباركه واقعه آيه ۵۲).

نتيجه
: باز در اين آيه مي بينيم كه خداوند به بدكاران به عنوان جزا غذا (زقوم) مي دهد.
باز هم به اهميت غذا پي مي بريم كه چه در بهشت و چه در جهنم و چه در اين جهان غذا حرف اول را مي زند و بدون غذا در هيچ جهاني زندگي امكان پذير نيست!

البته دلائل قرآني بسيار زياد است، اگر بخواهم همه را بيان كنم نياز به كتاب مستقلي دارد!
در آينده نزديك اين كتاب را به دوستاران طب قرآني تقديم خواهم كرد انشاالله.

ضمناً ياد آور شوم كه ممكن است افراد ناآگاه و مغرض چنين مطلبي را عنوان كنند كه چرا صحبتي از ائمه معصومين به ميان نيامده است و آن را مستمسك قرار دهند و از آن استفاده سوء نمايند!
در جواب اينگونه افراد بايد عنوان كنم كه وقتي صحبت از قرآن مي شود در حقيقت عترت در دل قرآن نهفته است، زيرا پيامبر گرامي در اين مورد مي فرمايد:

(اِنّي تَاركٌ فيكُمُ الثَّقَلَينِ كِتَابَ اللهِ وَ عِتْرَتي وَ اَهْلَ بَيتي لَنْ يَفْتَرِقَا … )

در حقيقت كلمه ( لَنْ ) نفي ابد است. يعني قرآن و عترت تا ابد از يكديكر جدا شدني نيستند. (دقت شود).

جالب توجه اينكه ائمه معصومين (ع) چقدر در مورد غذا و بهداشت آن توصيه كرده اند و ما انسانها را به رعايت آن تشويق نموده اند.

حضرت علي (ع) در اين مورد كلام گهر باري دارد كه مي فرمايد: ( وصيتي است براي فرزندان خويش) در حقيقت توصيه ايست براي ما انسانها، با رعايت اين نسخه از طبيب بي نياز خواهيد شد.

(نسخه حضرت علي (ع) براي پيشگيري از بيماريها)
¤ تا زماني كه گرسنه نشده ايد سر سفره ننشينيد.
¤ كمي قبل از سير شدن دست از غذا برداريد.
¤ هنگام خواب اجابت مزاج كنيد.
با رعايت سه مورد بالا در عمل مي بينيم كه پيشگيري از بيماريها به راحتي انجام مي گيرد.

توجه: در عمل مي بينيم كه ائمه معصومين (ع) براي پيشگيري و درمان غذا را توصيه مي كنند و دقيقاً با قرآن كريم سنخيت كامل دارد!

اين دلائل مختصري بود از اين كتاب. شگفتيهائي در طب قرآني وجود دارد كه در هيچ طبي وجود ندارد.

جمشيد خدادادي

[ شنبه هشتم تیر 1387 ] [ 20:17 ] [ جواد ] [ ]

غذاهای ممنوعه

چاي، قند و شكر، شيريني جات قنادي، هر چيزي كه با قند و شكر تهيه مي شود. سرخ كردني، فريز شده، زودپز شده. سس، رب، شور، ترشيجات، سركه، نمك زياد، لبنيات، مرغ و تخم مرغ ماشيني، غذاهاي چرب و پرحجم، ماكاروني و لازانيا، كليه غذاهاي ساندويچي، همراه غذا مايعات. دوغ و نوشابه، تند و سريع غذا خوردن، آب يخ، بستني، تنقلات مصنوعي، قهوه، نسكافه، غذاي پخته شده با مايكروفر.

 

[ شنبه هشتم تیر 1387 ] [ 19:55 ] [ جواد ] [ ]

رژیم 15 روزه

 

این رژیم را خودم تجربه کردم و نتیجه آنهم بحمدلله دیدم . فقط یکم اراده میخواد

 

روز اول

صبحانه   :     مرباي هويج + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     سالاد مخصوص .

شام      :     30گرم مغز بادام خام + 10 عدد انجير خشك + يك عدد ميوه ي فصل.

 

روز دوم

صبحانه   :     مرباي سيب + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     حليم جوانه ي گندم + يك عدد ميوه ي فصل

شام      :     5 قاشق غذا خوري كنجد خام با پوست + 5 عدد خرما +يك عدد ميوه ي فصل . 

 

 

روز سوم

 

 صبحانه   :     مرباي موز + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     خوراك مخلوط+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل

شام      :     10 عدد بادام هندي + 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل . 

 

 

روز چهارم

 

صبحانه   :     مرباي خيار بوته اي + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     سوپ كرفس+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل

شام      :     حلولي مخصوص + يك خيار بوته اي . 

 

 

روز پنجم

 

صبحانه   :     مرباي به  + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     دلمه ي فلفل سبز همراه با گوجه+ 5 عدد انجير+ يك عدد ميوه ي فصل

شام      :     50 گرم نارگيل  + 5 عدد خرما +يك عدد ميوه ي فصل . 

 

روز ششم

 

 صبحانه   :     50 گرم جوانه گندم + يك قاشق مربا خوري عسل + 10 عدد مغز بادام خام + يك عدد ميوه فصل

ناهار      :     حليم جوانه گندم + يك عدد ميوه فصل .

شام      :    40 گرم مغز بادام خام + 5 عدد خرما + يك عدد ميوه فصل . 

 

روز هفتم

 

صبحانه   :     مرباي هويج   + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     دلمه ي فلفل سبز همراه با گوجه+ 5 عدد انجير+ يك عدد ميوه ي فصل

شام      :      5 قاشق غذا خوري كنجد خام با پوست + 5 عددانجير +يك عدد ميوه ي فصل . 

 

روز هشتم

 

صبحانه   :     مرباي سيب + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     سوپ كرفس+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل

شام      :     30 گرم مغز گردو +1 قاشق غذا خوري عسل + يك عدد ميوه فصل . 

 

 

روزنهم

 

صبحانه   :     مرباي موز + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     سالاد مخصوص .

شام      :     ميوه ي فصل حدود 500گرم

 

روز دهم

 

صبحانه   :     مرباي خيار   + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     حليم جوانه گندم + يك عدد ميوه فصل .

شام      :   30گرم مغزبادام + 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل . 

 

روزیاز دهم

 

صبحانه   :     50 گرم جوانه گندم + يك قاشق مربا خوري عسل + 10 عدد مغز بادام خام + يك عدد ميوه فصل

ناهار      :     سالاد مخصوص .

شام      :    حلواي مخصوص + يك عدد خيار بوته اي . 

 

روز دوازدهم

 

صبحانه   :     مرباي توت فرنگي + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     سالاد مخصوص .

شام      :  بادام زميني 50 گرم +يك عدد ميوه ي فصل

 

روز سیزدهم

  

صبحانه   :     مرباي گيلاس + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     سالاد مخصوص .

شام      :  300 گرم انگور يا ساير ميوه ي فصل

 

روز چهاردهم

 

صبحانه   :     مرباي زردالو + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     خوراك مخلوط+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل

شام      :     10 عدد بادام هندي + 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل . 

 

روز پانزدهم

  

صبحانه   :     مرباي آلبالو   + يك ليوان شير بادام .

ناهار      :     حليم جوانه گندم + يك عدد ميوه فصل .

شام      :   40گرم چهار مغز(بادام و فندوق و گردو و پسته)+ 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل . 

 

توجه : در ارتباط با غذاهاي اين رژيم پانزده روزه كه همه از مواد خام تشكيل شده توجه به اين نكات لازم است :

1-      بين و عده هاي غذا از ميوه جات مي توانيد استفاده كنيد .

2-      درصورت در دسترس نبودن ميوه جات ذكر شده از ساير ميوه جات استفاده نمائيد .

3-      مي توانيد جاي وعده هاي غذائي را باهم عوض كنيد .

4-      براي داشتن نشاط بيشتر مي توانيد روزانه يك يا دو ليوان آب سيب با ليموترش تازه و يك قاشق مربا خوري عسل و يا مخلوط آب سيب و آب ساقه ي كرفس ميل كنيد .

5-      براي رفع گرسنگي غذا را بيشتر بجويد

6-      در طول اين رژيم از نرمش و ورزش متناسب حال خود استفاده نمائيد .

7-      غذا را كاملا بجويد و كمي قبل از سير شدن دست از غذا برداريد .

 

 

طرز تهيه ي غذاهاي رژيمي

 

 

طرز تهيه مرباجات خام :

 

مقداري از ميوه هاي فصل (هويج و سيب و موز و...را درشت رنده ويا ريز خرد كنيد (بطوري كه آب نيفتد) و با يك قاشق مربا خوري عسل و يك قاشق غذا خوري پودر بادام خام پوست كنده مخلوط كنيد . در صورت تمايل مي توانيد آب نصف ليمو ترش تازه شيرازي را به مخلوط آماده شده اضافه كنيد و آن راميل كنيد . مي توانيد هر روز يم نوع مربا تهيه كرده و ميل نمائيد .

 

طرز تهيه شير بادام  :

 

50گرم مغز بادام خام و شيرين را با يك ليوان آب مخلوط كنيد و روي اجاق قرار دهيد . به محض جوش آمدن اجاق را خاموش كرده و صبر كنيد تا كاملا خنك شود پس از آن پوست بادام را جدا كنيد و آب خنك بشوئيد . مغزهاي آماده شده را با سه قاشق غذا خوري عسل و 3تا 4 ليوان آب سرد مخلوط كنيد و به مدت 5 دقيقه(براي اينكه مواد خوب در آب حل شوند) در مخلوط كن مخلوط كنيد .

شير به دست آمده فوق العاده سفيد و چرب و شيرين وخوشمزه است .

اين نوشابه براي بهبود بيماران عصبي و افسرده و نگران بسيار موثر است و ناراحتي هاي پوستي و كبدي را بر طرف مي كند و كسالت و فراموشي را نيز به سرعت از بين مي برد و افرادي كه به راحتي نمي توانند تمركز پيدا كنند مفيد مي باشد .

مصرف اين نوشابه اشتها و گرسنگي زيادي در بعضي افراد ايجاد مي كند از اين روبهتر است كه هميشه همراه خود مقداري خوراكي را داشته باشند .

 

 

 

 

 

طرز تهيه ي حلواي مخصوص :

 

مواد لازم :

 

خرماي مرغوب بدون هسته                                  800تا1000گرم

مغز گردوي تازه                                                           150گرم

آرد جوانه گندم                                                            200گرم

دارچين سائيده                                                1قاشق غذاخوري

هل سبز ساييده                                               1قاشق مرباخوري

پودر نارگيل و پسته هركدام                                 1قاشق غذا خوري

روغن زيتون                                                  2تا 3قاشق درصورت تمايل

 

طرز تهيه : مغز گردو و دارچين و هل سبز را آسياب كرده با آرد جوانه ي گندم خوب مخلوط كنيد . پس از آن مواد تهيه شده را در يك ظرف چيني با خرما مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد تاخمير نسبتا سفتي بدست آيد اگر مواد آماده شده خيلي سفت شود مي توانيد چند قاشق گلاب به آن اضافه كنيد . در صورت تمايل چند قاشق غذا خوري روغن زيتون يه خمير اضافه كرده و دوباره آن را ورز دهيد تا خمير نرم و براقي بدست آيد . مواد به دست آمده را در يك ديس مناسب پهن كرده و روي آن پودر پسته و نارگيل بپاشيد . ودر آخر روي ديس را با سليفون بپوشانيد و در يخچال نگهداري كنيد و در موقع لزوم از آن استفاده نمائيد .

 

طرز تهيه ي سالاد مخصوص :

 

مواد لازم :

هويج و كاهو و خيار بوته اي و انواع كلم (كلم برگ سفيد و قرمز گل كلم و كلم قمري ) به مقدار لازم

سبزي جات معطر(نعناع و ريحان و ترخون و مرزه و جعفري و ساق كرفس)               به مقدار لازم

جوانه گندم                                                        3قاشق غذا خوري

پياز كوچك                                                          1 عدد

مغز بادام خام                                                      10عدد

سيب درختي                                                      1عدد

كشمش شسته شده                                           1قاشق

كنجد خام با پوست                                               1 قاشق

پونه كوهي                                                         1 قاشق مرباخوري

ليمو ترش تازه                                                    به مقدار دلخواه

روغن زيتون طبيعي                                           3تا4قاشق سوپخوري

نمك                                                                 به مقدار لازم

 

طرز تهيه : همه مواد را ريز خرد كرده يا درشت رنده كنيد و در يك ظرف چيني يا لعابي بريزيد و سپس جوانه ها را به آن اضافه كنيد كمي نمك و ليمو ترش تازه و روغن زيتون را روي آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد .

 

طرز تهيه ي سوپ كرفس :

 

مواد لازم :

 

ساقه كرفس ضخيم و سبز                                3 تا 4 عدد

ساقه ترد كرفس                                              1 تا 2عدد

جوانه ماش                                                    2قاشق غذاخوري

سير متوسط                                                  1 عدد

خيار بوته اي                                                  1 عدد

جعفري                                                        20شاخه

مغز گردو                                                      5 عدد

هويج فرنگي                                                 1 عدد

ليمو ترش تازه                                               به مقدار دلخواه

روغن زيتون                                                   3تا4قاشق سوپخوري

نعناع خشك                                                 1قاشق مرباخوري

نمك                                                            به مقدار لازم

 

طرز تهيه : ابتدا ساقه هاي ضخيم كرفس را آب بگيريد و در يك ظرف چيني يا لعابي بريزيد بعد ساقه ي ترد كرفس و هويج و خيار را رنده كرده و پس از آن جعفربي را خرد كنيد و در آخر سير را رنده كرده و با بقيه ي مواد مخلوط كنيد و هم بزنيد . مقداري نمك به آن اضافه كنيد و گردو و روغن زيتون و نعناع خشك را روي سوپ بريزيد و بعد ميل كنيد و خوب بجويد .

 

 

طرز تهيه خواراك مخلوط :

 

مواد لازم :

 

هويج فرنگي متوسط                                     1 عدد

ساقه ي ترد كرفس                                      1 شاخه

 

 

جوانه گندم                                               2 قاشق غذاخوري

جوانه عدس                                              2 قاشق غذا خوري

جوانه ماش                                              2 قاشق غذا خوري

كاهو                                                       4 برگ

مغز بادام                                                  10عدد

مغز گردو                                                  2عدد

مغز پسته                                                 10عدد

مغز فندق خام                                        10عدد

جعفري خرد شده                                    4 قاشق غذا خوري

گوجه فرنگي رسيده                                 1 عدد

پونه كوهي يا نعناع خشك                          1 قاشق مرباخوري

سير متوسط                                            1حبه

كشمش شسته شده                                يك قاشق سوپخوري

روغن زيتون طبيعي                                    نصف استكان

ليمو ترش تازه                                           به مقدار لازم

پودر نارگيل                                               1 قاشق غذاخوري

آب زعفران                                                1 قاشق مربا خوري

 

طرز تهيه : همه ي مواد (به جز كشمش و پودر نارگيل و ليمو ترش و پونه )

را باهم مخلوط و چرخ كنيد سپس نمك به آن اضافه كرده و خوب مخلوط نمائيد . سپس از آن"موادفراهم شده را در يك ظرف چيني ريخته با پودر نارگيل و پونه و روغن زيتون تزئين كنيد و در آخر آب زعفران را روي آن بريزيد و بعد ميل كنيد .

 

 

طرز تهيه دلمه ي فلفل و دلمه ي گوجه فرنگي :

 

مواد لازم :

 

فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي                       از هركدام 1 تا 2عدد

جوانه گندم                                               200گرم

جوانه ماش                                              4 تا 5قاشق غذاخوري

مغز گردو                                                  100گرم

هويج فرنگي                                             1 عدد

سبزيجات معطر خرد شده                            4قاشق غذا خوري

 

 

پياز كوچك                                               1عدد

ساقه ترد كرفس                                       1شاخه

سير متوسط                                            1حبه

نمك فلفل سياه                                        به مقدار لازم

ليموترش تازه                                            به مقدارنياز

روغن زيتون                                              2تا3قاشق سوپ خوري

   آب زعفران                                               1قاشق مرباخوري

 

طرزتهيه :ساقه كرفس و هويج و مغز گزدو و جوانه ها و سير را چرخ كرده و پس از آن پياز را بصورت ريز خلال و سپس سبزيجات را به آن اضافه كنيد و در آخر ليمو ترش و روغن زيتون و آب زعفران و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و خوب بهم بزنيدتا يكنواخت شود در اين مرحله داخل فلفل و گوجه فرنگي را خالي كرده و از مواد موجود پر كنيد و درب فلفل و گوجه را گذاشته و به مدت 30دقيقه در يخچال نگهداريد . وبعد همراه با ليمو ترش ميل نمائيد .

 

 

طرز تهيه حليم جوانه گندم :

 

مواد لازم :

جوانه گندم                                             200گرم

مغز گردو                                                 50گرم

ارده                                                       2 قاشق غذا خوذي

عسل                                                     1 قاشق غذاخوري

دارچين                                                   1 قاشق چاي خوري

آب زعفران                                               1 قاشق مربا خوري

 

طرز تهيه : ابتدا جوانه گندم و مغز گردو را چرخ كرده و پس از آن با يك قاشق ارده مخلوط كنيد و در يك پيش دستي برگي شكل پهن كنيد و با نوك فاشق آن را حالت دهيد . سپس يك قاشق عسل روي مواد فراهم شده بريزيد به گونه اي كه همه جاي آن را بپوشاند  بعد ارده ي باقي مانده را روي عسل ريخته و در آخر دارچين را روي ارده بپاشيد و آب زعفران را به آن اضافه كنيد .

 

 

استاد جمشید خدادادی

 

 

 

 

 

 

 

[ پنجشنبه ششم تیر 1387 ] [ 15:26 ] [ جواد ] [ ]
[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 23:16 ] [ جواد ] [ ]

كنار گذاشتن عينك

براي كنار گذاشتن عينك اولين كار از بين بردن يبوست مي باشد

 

۱-خوردن خاكشير و تدرو و تخمهاي شربتي قبل از صبحانه .

۲-خوردن روزانه يك عدد كيوي رسيده با هويج و كدو حلوايي.

۳-خوردن هفته اي 2 الي 3 بار سوپ جو و يا هفتهاي دوبار سيراب شيردونه .

[ شنبه یکم تیر 1387 ] [ 16:37 ] [ جواد ] [ ]

طرز تهيه ريميل طبيعي

قوطي ريميلتان را تميز كرده ، مغز گردو يا فندوق و يا بادام را كوبيده با يكي دو قطره روغن زيتون مخلوط كرده و استفاده نمائيد كه هم نور چشم را زياد كرده و هم موژه ها را تقويت مي كند در ضمن توجه داشته باشيد كه روغن زيتون زياد نباشد كه شُره مي كند .

[ شنبه یکم تیر 1387 ] [ 16:34 ] [ جواد ] [ ]

زمان خوردن پنير

پنير را هيچ گاه صبح نخوريد و سعي شود شب و با گردو ، خرما و سبزي تازه مصرف شود و اگر بدون گردو خورده شود انسان خنگ و كودن مي شود براي اينكه كلسيم پنير وقتي وارد بدن مي شود بايد با فسفر تركيب شده تا بتواند جذب بدن شود و در صورتيكه يكي از اين دو عامل ( كلسيم ، فسفر ) به تنهائي وارد بدن شود اين مشكل بوجود مي آيد پس سعي شود كلسيم و فسفر را با هم مصرف كنيد .

[ شنبه یکم تیر 1387 ] [ 16:30 ] [ جواد ] [ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

طب قرآنی
نويسندگان
موضوعات وب
امکانات وب